Tuesday, February 4, 2014

Blossom Pandan, Cream Puff n Talam Sagu

Assalammualaikum....jumpa lagi....sebenarnya banyak entry tertangguh..tak boleh nak cerita panjang, jadi bila ada sikit masa ni rasa nak masuk semua sekali...diringkaskan cerita..blossom pandan ni jadi kegemaran Datin Aida bila buat keramaian di rumahnya. Ni bukan apam polkadot...rasa dia mmg lain...

Satu lagi kuih yang sesuai untuk jamuan...cream puff inti kastad..juga memang sedap ada kelainan sikit dari yang selalu kita jumpa dalam majlis...

Satu lagi yang dipesan Datin....talam sagu/talam tokyo...jarang jumpa katanya. Dan ini juga dah diulang banyak kali, bila buat majlis marhaban memang jadi kesukaan makcik-makcik...kali ni pesan tiga talam sekali ..sebab hari tu buat dua tak cukup....Tk datin sentiasa minta SAG buatkan apa-apa makanan untuk jamuan ringan di banglo mewahnya Meru Heights.

No comments:

Post a Comment